Resurse gratuite

[free eBook] 45 Prompturi pentru ChatGPT

Cele 45 de prompturi antrenează AI-ul să scrie texte cu sare și piper. Cum?

Mai întâi îți identifică audiența ideală, apoi îți construiesc avatarul de client și abia apoi încep să construiască conținut relevant pentru afacerea ta.

45 Prompturi pentru ChatGPT

[PDF Gratuit] 100 Lead Magnets

Idei implementabile imediat ca să crești conversia și să scazi costul pe lead.

100 Lead magnets

[PDF Gratuit] Calendar De Postări: Martie 2024

„Ce să mai postez?” e întrebarea care mă enervează și pe mine, și pe tine.

Așa că am luat research-ul pe care oricum îl fac în fiecare lună și l-am pus într-un calendar de postari cu tot felul de subiecte:

  • zile speciale
  • sărbători importante
  • și pretexte să-ți mai promovezi afacerea (vezi #jewelday, waffle day, ziua afacerilor mici – în fine; nu știu cu ce te ocupi, dar găsești tu ceva util)
[PDF Gratuit] Calendar de postari: Martie 2024

Landing pages

Nu vrei să-ți faci o campanie și să trimiți oamenii aduși cu reclame scumpe pe site-u tău principal. Investește într-un landing page construit după principii eficiente de vânzare și-ai să vezi cum se plătește singur.

Landing pages

Campanii de e-mail marketing

Nu ai mai lucrat cu un copywriter pe o campanie de e-mail marketing? Atunci pregătește-te să ai cele mai bune rezultate de până acum (ăsta e un feedback real primit de la clienți). Grăbește-te, fac maaaaxim 3 campanii pe lună și de obicei sunt fully booked.

Campanii de e-mail marketing

Strategie de conținut

Nu stăpânesc arta răbdării și încă nu știu cum să mă opresc la O SINGURĂ cupă de înghețată, dar știu ce butoane trebuie să apăs ca să conving oamenii să facă lucruri. Îți spun ce, de ce și când să postezi, chiar dacă nu pun eu mâna să fac conținutul.

Strategie de continut

Blog

Scriu articolele alea care te pun pe prima pagină din Google *dacă faci și tu ce trebuie*. Nu fac nimic înainte să descopăr ce caută clienții tăi pe net și te ajut să le apari în cale.

Resurse gratuite

Consultanță

Uneori vrei să stăăăm de vorbă despre ce se întâmplă atunci când îmi fac magia de copywriter. Sau poate ai o problemă specifică, nu ai buget alocat pentru un copywriter sau preferi să do it yourself. Nu-i bai, pentru că de acum poți să-mi închiriezi creierul. Tu îmi spui ce vrei să faci, iar eu îți împărtășesc din infinita mea înțelepciune (okey, mai mult din experiență, dar ai prins ideea).

Resurse gratuite

Alte texte de vânzare

Că sunt reclame pe Facebook, un conținut care are nevoie de clicks, un audit de copy sau o formulare mai kinky – I got you. Scrie-mi în 2 minute despre ce e vorba și ne auzim la telefon.

Resurse gratuite
Am lucrat în 13 ani de antreprenoriat cu foarte mulți marketeri dar și cu multe alte persoane, pe diferite roluri. Număr pe degete persoanele cu care am lucrat atât de bine și poate doar pe degetele de la o mână pe cei profesioniști, așa cum este Anda.
David George - fondator Make a Mark