Blog

Am făcut site-ul unei companii care construiește vile pentru milionari la malul Mediteranei. Vezi ce-a ieșit

Misiune: Arkavis are o frumusețe de portofoliu, dar zero prezență în online. Misiunea mea este să schimb asta și să îi arăt lumii cine este Arkavis de fapt.

Serviciile oferite:

 • Texte pentru site
 • Texte pentru ads pe social media
 • Articole pe blog
 • Postări pe social media (text și design)

Rezultate:

Arkavis și-a construit o prezență online premium, profesionistă și de încredere.

Nu dau milionarii DM că vor și ei vilă, dar toate eforturile de marketing îi ajută să capete credibilitate în piață și să câștige încrederea oamenilor. Click aici să le vezi site-ul.

Studiu de caz: Click pe buton și află cum am ajutat compania de design și construcții să își construiască o prezență online profesionistă.

Am făcut site-ul unei companii care construiește vile pentru milionari la malul Mediteranei. Vezi ce-a ieșit

Am scris site-ul unei companii de consultanță fix pe limba avatarului

Misiune: Fermier Informat are la cârmă oameni cum rar vezi: serioși, omenoși, profesioniști. Clienții de la nivel local știu cum sunt ei. Dar restul țării nu știe.

Atunci când și-au propus să se extindă la nivel național, fondatorii Fermier Informat au apelat la mine.

Serviciile oferite:

 • Texte pentru site
 • Newsletter
 • Articole pe blog
 • Postări pe social media (text și design)

Rezultate:

Am rescris site-ul astfel încât să păstrez esența Fermier Informat, să transmit încredere și să vorbesc fix pe limbajul avatarului.

Astăzi Fermier Informat s-a lansat la nivel național. Compania ajută acum sute de mici agricultori din întreaga țară să obțină bani europeni care să le ușureze munca și să le crească nivelul de trai.

Click aici să le vezi site-ul.

Studiu de caz: Click pe buton ca să afli mai multe detalii despre livrabile și despre procesul meu de muncă.

Am scris site-ul unei companii de consultanță fix pe limba avatarului

Wiseleader lansează primul program de inducție în management pentru antreprenorii români

Misiune: Wiseleader își propune să lanseze cu succes primul său program digital de inducție în management adresat antreprenorilor și managerilor români.

Serviciile oferite:

 • Landing page copywriting
 • Texte pentru Facebook ads
 • Strategie de conținut

 

Rezultate: Programul Management de A la Z a fost lansat cu succes. Primele grupe de cursanți se bucură atât de experiența Premium a programului, cât și de cea lite.

Înscrierile sunt în continuare deschise. Cu un click aici poți vedea textele scrise de mine pentru landing page-ul programului. Poți de asemenea să îți rezervi un loc în Management de A la Z.

Studiu de caz: Click pe buton și află cum am ajutat brandul Wiseleader să își lanseze cu succes primul program de inducție în management pentru antreprenorii români.

Studiu de caz: Wiseleader lansează primul program de inducție în management pentru antreprenorii români

Am scris copy-ul pentru lansarea unui curs experiențial de feminitate (și a fost mai fain decât mă așteptam)

Misiune: Camelia Bara plănuiește să lanseze un curs experiențial de 3 luni: Fațetele feminității: The good, the bad and the ugly. Problema este că presiunea de a scrie textele de vânzare o lasă fără pic de energie pentru taskuri de un impact real: live-uri în care să se conecteze cu audiența, promovarea cursului în comunitatea privată sau elaborarea propriu-zisă a metaralului de curs.

Misiunea mea este să îi iau această presiune de pe umeri și să livrez texte care nu doar că îi respectă tonul vocii, dar ating și obiectivele de vânzare.

Serviciile oferite:

 • Landing page copywriting
 • Campania de e-mail marketing

 

Rezultate: Cursul a fost lansat cu succes, iar participantele au ales atât versiunea Standard, cât și cea Premium. Feedbackul primit de la Cami și de la echipa ei a fost de asemenea pe măsură.

Studiu de caz: Click pe buton ca să afli mai multe detalii despre proiect.

Am scris copy-ul pentru lansarea unui curs experiențial de feminitate (și a fost mai fain decât mă așteptam)

Cum am ajutat un brand de tehnologie să lanseze un service de roboți

Misiune: Clinica Roboților lansează un service de roboți casnici. Misiunea mea este 1) să afle lumea de noul business, 2) să ajungă pe site-ul afacerii fix oamenii care sunt în căutarea serviciilor de reparații roboți și 3) aceștia să solicite o reparație.

Serviciile oferite:

 • Website copywriting 
 • Conținut pentru social media
 • Blog

Rezultate: Clientul și-a lansat cu succes noul service pentru roboți casnici. Pentru a-și repara aspiratoarele robot sau roboții de tuns iarba, clienții folosesc atât punctele de colectare gratuite din țară cât și serviciul de pick-up național. Click aici pentru site-ul Clinica Roboților.

Studiu de caz: Vezi cum a ieșit site-ul, dar și care a fost procesul de muncă atunci când am scris textele pentru site. Arunci o privire pe Blog și descoperi câteva exemple de postări făcute pentru Clinica Roboților. Coming soon.

Cum am ajutat un brand de tehnologie să lanseze un service de roboți

Un brand high-end de fashion caută noi oportunități și parteneriate (EN)

Misiune: Zula Story își propune să își crească vizibilitatea de brand prin formarea de noi oportunități și parteneriate, în special în mass-media românească.

Serviciile oferite: Pentru a-și atinge obiectivul, clientul are nevoie de o prezentare care să maximizeze șansele formării de noi oportunități și parteneriate.

Realizarea prezentării acoperă serviciile mele de:

 • Copywriting
 • Design

Rezultate: Costumele de baie Zula Story sunt acum purtate în emisiunea Splash, vedete la apă! și sunt vizibile în romanian corner pe magazinul online Fashion Days. Sunt convinsă că Zula Story mai are multe de spus pe piața românească de fashion. Click aici pentru a arunca o privire pe magazinul lor online.

Studiu de caz: Aici detaliez pașii prin care mi-am adus contribuția la obiectivul de a forma noi parteneriate care să ducă brandul la următorul nivel. Click pe buton și citește-l:

Un brand high-end de fashion caută noi oportunități și parteneriate