În 2024 mi-am propus să fiu mai prezentă, mai atentă, mai vie. Nu c-aș fi murit, dar am traversat o bună parte din 2023 total amorțită și îmbibată în muncă. Anul ăsta vreau să gust pe bune înghețata, să îmi simt corpul, să ascult mai mult și să iau tot ce-i mai bun din fiecare eveniment, conversație, experiență.

Așa că n-am mai stat pe gânduri. Am mers la primul eveniment Vast & Curious de anul ăsta. Mi-am savurat paharul de vin alb și croissantul adus din rai de Pain Plaisir. Iar după necesarele plăceri hedonistice, m-am bucurat de aerul proaspăt pentru minte furnizat fără excepție de Andreea Roșca, invitații și echipa ei.

Am luat ceva notițe, așa că las aici 15 gânduri care m-au inspirat. Sper să-ți fie la fel de folositoare cum îmi sunt și mie.

“Mă abțin să spun da până când îmi trece disperarea să spun da.” De ce? Pentru că absolut totul are un cost. Înainte să spui da, verifică cu tine: Cât mă costă să fac asta? Cu ce plătesc acum?

Partea proastă e că punct de reper poate să însemne că fac ca mama, că fac exact opusul sau că fac cum aș fi vrut eu să fie (ca să-i arăt eu ei cum se face). Dar tot punct de reper este, iar liberul arbitru pare plecat la plimbare.

Când eram mici, probabil că eram văzuți doar atunci când sufeream și nu când ne era bine (mă mega regăsesc aici).

Pentru că este jobul tău să le impui, comunici și protejezi.

Relațiile încep în simbioză cu fluturi în stomac, mult “noi” și nevoia de a sta cât mai mult împreună. Când relația avansează, apare inevitabil și diferențierea care se simte ca abandon, respingere, capătul lumii. Ei bine, diferențierea e o etapă firească – și nu este (neapărat) finalul relației.

Am luat ceva notițe, așa că las aici 15 gânduri care m-au inspirat
Am luat ceva notițe, așa că las aici 15 gânduri care m-au inspirat

Cărți recomandate de Raluca Anton

Ca de obicei, invitații Andreei Roșca nu părăsesc scena Vast & Curious fără câteva titluri pe care să le dăruiască publicului.

Uite aici titlurile dăruite de Raluca Anton:

Este a doua oară când o ascult pe Raluca Anton vorbind pe scenă (prima dată a fost la I love Failure în octombrie anul trecut). De fiecare dată am simțit-o vulnerabilă, autentică, generoasă. De fiecare dată m-a lăsat cu un gând de frământat acasă sau cu o întrebare bună de pus pe mai târziu.

Îi sunt recunoscătoare. Și abia aștept s-o descopăr în rândurile cărții ei.

Eu sunt Anda

Și scriu. Iar atunci când nu scriu, îmi folosesc cei 11 ani de studiu și experiență în marketing, backgroundul antreprenorial și networkul ca să fac campanii de marketing ce aduc rezultate și cresc afaceri. Mă găsești pe site, pe Instagram și prin librăriile din București.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *